В променящия се свят луксът вече не се мери с

...
 В променящия се свят луксът вече не се мери с
Коментари Харесай

Как да спестяваме време и средства едновременно?

 В изменящия се свят луксът към този момент не се мери с движимостите, които притежаваме. Истината е, че най-скъпото и в същото време скъпо нещо, с което разполагаме, е времето. Свободното и нехайно време, споделено с нашите близки, времето за пътешестване, гледане на хубави филми и четене на увлекателни книги.
Разбира се, отдадени на себе си не би трябвало да бягаме от отговорностите си. А грижата за материалните ни активи е измежду тях. Съществува ли задоволително бърз, сигурен и благонадежден метод да се погрижим за спестяванията си без да се постанова да посещаваме обслужващата ни банка?

Отговорът идва с новаторския пестелив продукт „ Депозити с бъдеще “  на френската банка БНП Париба, ориентиран към хората, които ценят времето си и имат високи условия към равнището на обслужване. Той е създаден напълно за потребностите на клиентите в България и ни икономисва времето, нужно за посещаване на банков клон и съобразяването с дневното работно време, тъй като всичко се случва онлайн. Бързо, елементарно, комфортно и несъмнено.

За да се погрижим за спестяванията си с онлайн депозит в БНП Париба са ни нужни достъп до интернет и към 15 минути за първоначална регистрация . След нейното привършване, чиновник на банката ще се свърже с нас по телефона, за завършване на процеса.

Ето с какви преимущества ще разполагаме, в случай че открием своя депозит в БНП Париба:
- Високо равнище на сигурност в една от най-стабилните банки в Европа;
- Персонален управител и експертна грижа в ръководството на персоналните спестявания;
- Без такси за разкриване и поддържане;
- Безплатен достъп до интернет банкиране;
- Без потребност от спомагателни устройства или софтуер;
- Неограничен брой транзакции по отношение на ръководство на депозита в банката.

Проверете тук  какви са настоящите промоционални оферти на „ Депозити с бъдеще “  от БНП Париба и се погрижете още през днешния ден за вашите спестявания, освобождавайки си време за същински значимите неща в живота.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР